tiistai 3. syyskuuta 2013

Kiukkupylly

Poitsu sai paidan kiukkupylly-trikoosta. Sopii hyvin tähän ikäkauteen...
Kangas on käpyseltä. Se on II-laatuista, mutta itse en huomaa siinä merkittävää virhettä. Jollen ihan väärin muista, niin painatuksessa taisi olla jotain sanomista. Resori on ihan kärkkäiseltä ostettua. Pääntien kanttauksen tein tällä kertaa kummala-blogin ohjeistuksella. Onkin mielestäni parempi tekniikka kuin aikasemmin käyttämäni, jossa saumuroin resorin ensin kankaaseen ja käänsin sen jälkeen.
Kaava on Ottobre 4/2011 lehden More Grey raglan-hihainen t-paita koko 116cm. Hihat olivat sen verran pitkät meidän ukolle, että käänsin ne ja tikkasin kaksoisneulalla kanttauksen sijaan.
Ihan ongelmitta ei tämän paidan ompelu onnistunut. Piti käydä välillä lainaamassa äidiltä toinen ompelukone kun aikaisemmin käyttämäni kone (äitini sekin...) alkoi tehdä reippaalla kädellä hyppytikkiä.
Paita on kyllä muutaman hampaankiristyksen arvoinen, ihana kuosi <3
Syksyn kunniaksi vaihdoin olohuoneeseen Vallilan pinkit metsäruusu-verhot ja niihin sopivat tyynyt sohvalle. Sävyyn sopivat kynttilänjalat ja kynttilät löytyivät Finnamarin tehtaanmyymälästä.Lipasto ja taulu on IKEAsta hankittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti